PRESENTACIÓ

RASCANYA som un grup valencià de música i ball folk, de les comarques de l’Horta Nord, Horta Oest i Camp de Túria. Comptem amb més de 10 anys de vida i una llarga experiència en diferents festivals de música folk, tant dins de l’estat, com a França i Portugal (Andanças, Danzas sin Fronteras, Tradicionarius, Iberi@huescafolk, Fira mediterrània de Manresa, Una nit folk, Estiu a la Bene,  Festival Emergents al Palau…).

Acostumem també a estar presents en nombrosos esdeveniments on la nostra música i el nostre ball donen un punt de diversió, colori i germanor entre els/les participants; festes de final de curs, trobades d’escoles en valencià, festes de falles i carnestoltes, setmanes culturals, mostres d’instruments i de ball, concerts didàctics, tallers de ball, fires, mercats, trobades de dolçaines i tabals, trobades de muixerangues…

Rascanya ens dediquem a aprendre, recuperar, reelaborar i compondre músiques tradicionals que estan associades a algun ball i a potenciar que el públic balle de manera desimbolta i sense vergonyes. En cada concert ens agrada crear un ambient amable on el fet de compartir el ball amb coneguts i/o desconeguts esdevinga motiu de gaudi i distensió.

plaça del patriarca fotògraf Eduardo Alapont
plaça del patriarca fotògraf Eduardo Alapont