ESPECTACLES

RASCANYA  BALL FOLK

Rascanya toquem per a que el públic no pare de ballar, ja siga en parelles o col·lectivament (en rogle, en cadena, en trios, en canó…) Amb l’ajuda del nostre mestre de ball a peu de plaça  i amb breus explicacions des de  l’escenari, proposem per a cada melodia una manera de ballar.
Un espectacle dinàmic, molt divertit, participatiu i adient per a qualsevol tipus d’esdeveniment. De Ball Folk s’ha dit que és com posar en marxa una maquinària ben engreixada, que t’arrossega i et captiva fins al final del ball.

L’ASSUT DE RASCANYA

Concert on interpretem diferents estils de la música tradicional amb especial protagonisme de les veus i les lletres. Les melodies s’acompanyen d’una íntima representació d’alguns dels balls realitzada per dues persones, des de l’escenari  Un espectacle per a escoltar, gaudir de la màgia del ball i sentir la calidesa d’arranjaments fets amb el cor.

RASCANYA  KLANDESTINA

Espectacle itinerant amb una formació de guitarra, guitarró, violí i gralla on s’anima i es crea ambient festiu al llarg d’un recorregut. De tant en tant, es fan xicotetes parades per a dinamitzar balls senzills i involucrar al públic. Especialment indicat per a mercats i fires.